Information till elever

 

Information till elever

(Förstår du inte alla ord? Använd Lexikon.)

Hej!

Här på ”Sfi med Anita” ska jag försöka skriva  varje skoldag och därför kan du komma hit varje dag och läsa. Adressen hit är sfimedanita.wordpress.com. Om du har en mobiltelefon med internet kan du enkelt läsa bloggen i mobilen.

Den här sidan är en blogg. En blogg är som en dagbok på internet. ”Sfi med anita” är klassens dagbok. ”Klassens blogg” ska vi säga när vi pratar om vår webbsida.

På den här sidan lägger jag ut intressant information, extra uppgifter, dagens och veckans frågor och tips på bra språkträning – missa inte det! Det är viktigt att du är aktiv och arbetar hemma för att klara kursen i tid och med ett godkänt betyg. Det är du som har ansvar för dina studier, jag hjälper dig bara på vägen till målet. Ditt mål är att klara kursen.

Du ska svara mig när jag frågar något här på bloggen. Det är inte svårt, det är lätt, men du behöver en egen e-postadress. Om du inte har en mejladress, måste du ordna en.

När du ska lämna svar på klassens blogg klickar du på ”lämna ett svar” under min text, fyller i ditt mejl och skriver svaret (meddelandet). För att skicka det klickar du på ”skicka kommentar”. Färdigt! Sedan kan jag läsa ditt svar på min dator.

Till höger här på sidan hittar du länkar till många bra webbsidor på internet där du själv kan träna grammatik, lära dig nya ord, lyssna på uttal, höra/förstå, läsa/förstå, läsa och höra nyheter, använda lexikon osv. Internet är jättebra när man studerar svenska! Lycka till med dina studier.

Hälsningar

Anita, din lärare (e-mail: anitapih@gmail.com)

Annonser

One thought on “Information till elever

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s